Praksa za vašu porodicu, onakva kakvu želim za svoju!

Stomatološka ordinacija Cerić dr Sonja djeluje još od 1998. godinu u Sarajevu. Počeci otvaranja ordinacije u tom periodu su bili vrlo teški, međutim uz porodični angažman uspjelo se napraviti prijatan i prijateljski nastrojen ambijent za sve radnike i pacijente. Danas, stomatološka ordinacija se razvija i proširuje svoj tim te nastavlja svoju saradnju sa drugim dentalnim specijalnostima.

Dragi pacijenti, vjerni i budući,

Davne 1965. imala sam 11 godina i moj prvi posjet zubaru bio je sve, samo ne ugodan. Još uvijek se sjećam hladne stolice, ozbiljnog doktora bez osmijeha koji me vise uplašio nego pomogao. Već tada sam znala da ako ikad budem doktor, imat ću drugačiji pristup koji je topao i prijateljski.

Kad sam odlučila upisati Stomatološki fakultet, znala sam da jednog dana želim imati svoju praksu u kojoj ću tretirati svoje pacijente onako kako sam i sama željela da budem tretirana.

Želja mi se ostvarila kad sam 1998. otvorila privatnu praksu. Iako su počeci u tom periodu bili zahtjevni, bili smo i ostali odlučni da porodičnim angažmanom našoj lokalnoj zajednici pružimo pomoć sa onim što je najteže priznati – problemima sa zubima.

Mi smo prvenstveno počeli kao lokalna praksa, međutim, zahvalni smo što ste širili pozitivna iskustva o nama dalje od lokalnog područja i time širili nas uticaj i misiju.

To nam je najvažnije, da gdje idete vi, da ide i naš dobar glas.

Hvala vam na povjerenju!

Vaša, dr Sonja

 

Stomatoloska ordinacija sarajevo

Naš tim

 • Stomatoloska ordinacija sarajevo
  dr. Sonja Cerić
  Glavni Stomatolog

  Rođena 1954. godine u Sarajevu.

  Doktor stomatologije
  Rođena 1954. godine u Sarajevu, gdje je i završila Stomatološki fakultet u Sarajevu. Prvo zaposlenje dobiva 1983. godine u Domu zdravlja Zenica. U periodu od 1984. – 1986. godine radi u Srednjoj zubotehničkoj školi u Sarajevu u praktičnoj nastavi, dok period od 1986. – 1992. nastavlja raditi u struci u Domu zdravlja „Omer Maslić“. Seli se u Norvešku 1993. godine gdje radi kao stomatolog u Åkershagen Tannklinikk do 1996. godine.
  Početkom 1998. godine otvara svoju privatnu stomatošku ordinaciju u Hrasnom, u Novom Sarajevu, gdje radi i danas.

  Read More
 • Stomatoloska ordinacija sarajevo
  dr. Vedad Cerić
  Stomatolog

  Rođen 1990. godine u Sarajevu.

  Doktor dentalne medicine
  Rođen 1990. godine u Sarajevu. Prateći porodične korake završava Srednju zubotehničku školu u Sarajevu i upisuje se na Stomatološki fakultet sa klinikama Univerziteta u Sarajevu. Svoje obrazovanje završava 2017. godine kada dobiva svoje prvo zaposljenje u Stomatološkoj ordinaciji Cerić dr. Sonja.

  Read More
 • Stomatoloska ordinacija sarajevo
  Sedina Smajić
  Stomatološka sestra

  Rođena 1965. godine u Sarajevu.

  Stomatološka sestra
  Rođena 1965. godine u Sarajevu. Završava Srednju zubotehničku školu u Sarajevu 1984. godine, smjer stomatološka sestra.
  Pridružuje se Stomatološkoj ordinaciji Cerić dr Sonja 1999. godine, gdje radi i danas.

  Read More